•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917

Horaires

Informatii pentru persoane juridice

In vederea introducerii abonamentelor electronice pe cardul de transport ConnectCluj, avem placerea sa va oferim urmatoarele abonamente pentru angajatii dumneavoastra, cu posibilitatea administrarii convenabile a abonamentelor si a facturilor lunare.

Principalele Abonamentele Nominale disponibile in format electronic sunt:
  1. Abonament lunar Cj-N cu 120 calatorii, toate liniile- 95 lei/luna
  2. Abonament lunar Cj-N cu 60 calatorii, toate liniile - 70 lei/luna
  3. Abonament lunar Cj-N pe 2 linii, calatorii nelimitate- 95 lei/luna
  4. Abonament lunar Cj-N pe 1 linie, calatorii nelimitate-70 lei/luna
  5. Abonament lunar Cj-N pe toate liniile, calatorii nelimitate- 138 lei/luna
  6. Abonament lunar metropolitan pentru Zonele 2,3,4,5,6, + o linie de Cluj-Napoca, calatorii nelimitate- la tarifele stabilite, disponibile pe site-ul www.ctpcj.ro
Pe baza experientei anterioare si a posibilitatilor oferite de sistemul de ticketing, va prezentam urmatoarele variante de reincarcare si facturare a abonamentelor, in functie de numarul de angajati:

Cazul 1: Numar foarte mic de angajati si fiecare angajat isi reincarca personal cardul: angajatul va solicita facturarea pe firma in momentul achizitionarii abonamentului lunar si o va preda pentru decontare.

Cazul 2: Numar mic-mediu de angajati cu abonament: firma colecteaza lunar cardurile, le prezinta la Centrul de vanzare CTP si obtine factura pentru toate abonamentele solicitate.

Cazul 3: Numar mare de angajati cu abonament (peste 50 de angajati) sau daca nu se pot colecta lunar cardurile angajatilor (au mai multe puncte de lucru, lucreaza in schimburi sau alte motive). Incarcarea cardurilor se face pe perioada de 1 an, dar factura si plata se fac lunar la valoarea lunara a abonamentelor.

Mai multe informatii si documentele necesare:

Descarca informare carduri transport pentru firme

Descarca formular comanda abonamente electronice

Descarca regulile de utilizare a cardurilor de calatorie

Descarca cerere emitere CARD General

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA est subordonnée à la Mairie du Municipe Cluj-Napoca. La société fournit des services à la population, son activité principale est le transport des personnes dans le municipe Cluj-Napoca et dans la région métropolitaine.

BULLETIN DE NOUVELLES

Abonnez-vous pour recevoir les dernières nouvelles.

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii@ctpcj.ro
0264-430917

Recherche

Ce site utilise des cookies. En continuant la navigation, vous etes d'accord avec le mode d'utilisation de ces informations. Plus de details ici.