•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC
C.T.P. Cluj-Napoca reaminteste ca abonamentele de transport pe anul trecut au expirat la 01.10.2021 si invita toti elevii din Cluj-Napoca la Centrele de vanzare carduri, pentru obtinerea Abonamentului de transport public gratuit pentru anul scolar 2021-2022, la care au dreptul conform Legii Invatamantului nr. 1 /2011 art. 84.
Emiterea Abonamentelor gratuite de transport public pentru elevi se va face pe carduri in baza urmatoarelor acte:
1. Cardul de transport sau Cererea tip* pentru emiterea primului Card
2. Carnetul de elev vizat la zi + 1 copie
3. Cartea de identitate a elevului sau parintelui/ tutorelui legal + 1 copie (dovada domiciliului stabil).

* Cererile se completeaza de parinte/tutore legal in cazul elevilor minori sau de elevul major.

Pentru elevii cu domiciliul stabil in Cluj-Napoca se poate solicita PRIMUL CARD si Abonamentul de transport accesand link-ul https://e-primariaclujnapoca.ro/ctp/   si urmand pasii indicati. Cardul se va ridica in 2 zile lucratoare din locatia aleasa in solicitare.
Primaria Cluj-Napoca, prin serviciile on-line oferite, vine in intampinarea cetatenilor pentru eliminarea birocratiei si evitarea aglomeratiei de la ghisee.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA est subordonnée à la Mairie du Municipe Cluj-Napoca. La société fournit des services à la population, son activité principale est le transport des personnes dans le municipe Cluj-Napoca et dans la région métropolitaine.

BULLETIN DE NOUVELLES

Abonnez-vous pour recevoir les dernières nouvelles.

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii@ctpcj.ro
0264-430917

Recherche

Ce site utilise des cookies. En continuant la navigation, vous etes d'accord avec le mode d'utilisation de ces informations. Plus de details ici.