•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917

Abonamente gratuite elevi Zona Metropolitana

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA (CTP) are calitatea de operator de transport rutier autorizat și realizează serviciul public de transport pe raza municipiului Cluj-Napoca și pe raza de competență a unităților administrativ teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Asociația Metropolitană de Transport Public Cluj (AMTPC).

În calitatea sa de operator de transport rutier CTP efectueaza serviciul public de transport local prin curse regulate îndeplinind cumulativ condițiile prevăzute la art. 4* alin. (1) din Legea 92/2007 privind serviciile publice de transport persoane în unitățile administrativ-teritoriale cu completările și modificările ulterioare. Astfel, CTP efectuează transport public local pe raza administrativ-teritorială a unităţilor administrativ-teritoriale membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Asociația Metropolitană de Transport Public Cluj (AMTPC) : municipiul Cluj-Napoca, comuna Florești, comuna Baciu, comuna Chinteni, comuna Apahida, comuna Ciurila, comuna Feleacu.

În considerarea faptului că CTP efectuează serviciul de transport public local de persoane în Asociația Metropolitană de Transport Public Cluj (AMTPC), avem în vedere că procedura de decontare a cheltuielilor de transport al elevilor în cadrul AMTPC este prevăzută la art. 1 lit a) si Capitolul I - Mecanismul de decontare a cheltuielilor de transport local rutier si naval - art. 2-4 din HG nr.435/2020.

Conform procedurii de decontare prevăzută la Capitolul I din HG nr.435/2020 operatorul de transport public local - CTP realizează pe fiecare unitate de învățământ o situație care va cuprinde numarul de documente de transport emise și lista cu beneficiarii acestora.

Documentul de călătorie va fi eliberat pe baza  carnetului de elev emis de către unitatea de învățământ, vizat prin ștampilă pentru anul în curs și a Listelor  primite de la unitățile de învățământ, întocmite separat pentru fiecare UAT in parte (Cluj-Napoca, Florești, Baciu, Chinteni, Apahida, Ciurila, Feleacu)  și aprobate de către conducerea entității. 

De asemenea, in temeiul art. 2 alin. (4) din HG nr. 435/2020, operatorul de transport public local CTP Cluj-Napoca SA va emite factura fiscală în cuantum de 50% din suma de plată pentru fiecare unitate de învătământ și 50% pentru unitatea administrativ-teritorială pe raza careia domiciliază elevul/raza teritorială a unității de învătământ.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.