•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917

Planificare pentru eliberare carduri pentru studenti

Pentru o mai buna organizare a eliberarii cardurilor si pentru a evita cozile excesive si pierderea de timp, studentii trebuie sa se planifice on-line, pe www.calendis.ro , iar din data de 07.06.2019 vom accepta numai studentii planificati (inclusiv in week-end), care prezinta dovada planificarii pe telefon sau listata. Astfel fiecare student va sti locatia si ora aproximativa la care sa se prezinte pentru ridicarea cardului. (Pot exista abateri minore datorate unor evenimente neprevazute sau altor operatiuni curente).

Reamintim studentilor ca se pot prezenta la toate Centrele de emitere carduri din oras, accesul la acestea fiind usor cu mai multe linii de transport.

Va multumim

Serviciul T.I.C.
CTP Cluj-Napoca

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.