•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917

Plata Biletelor de transport cu cardul bancar, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia “mobilPay Wallet”

Persoanele care doresc sa beneficieze de serviciile de transport public ale CTP Cluj-Napoca pot achizitiona biletele de calatorie de pe cardul bancar folosind aplicatia mobilPay Wallet de pe orice smartphone cu sistem de operare Android si iOS. Aceasta metoda de plata completeaza plata prin SMS, fiind o modalitate rapida si eleganta de plata cu cardul bancar, la aceleasi preturi ca pentru plata prin SMS.
Se poate utiliza orice card bancar Visa/Mastercard/Maestro emis de orice bancă din lume, iar tehnologia folosită este patentată si respectă regulile de securitate impuse de Visa/Mastercard.
Pentru a folosi acest serviciu urmati pasii urmatori:
  1. Instalati aplicatia mobilPay Wallet de pe get.mobilpay.com , Magazin Play sau scanand codul QR de pe afis.
  2. Introduceti datele de plata cu cardul o singura data la instalarea aplicatiei.
  3. Alegeti biletul dorit din functia Transport.
  4. Primiti prin SMS codul care confirma achizitia biletului , iar dupa primirea confirmarii puteti calatori conform biletului ales.
  5. In cazul unui control prezentati codul primit prin SMS. Codul de confirmare este valabil strict pe telefonul mobil de la care s-a realizat plata. Acest cod nu este transmisibil.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.