•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917

9 Apr 2021

Potrivit datelor VISA, Compania de Transport Public Cluj-Napoca se află în top 10 companii din sectorul transportului în Europa în funcție de numărul plăților digitale efectuate de călători.

Citește mai departe...

19 Mar 2021

Aproape 3000 de euro găsiți în autobuzele noastre restituiți proprietarilor într-o singură zi.

Compania de Transport Public Cluj Napoca este atât de mândră și onorată de Călătorii și Șoferii noștri, care ne oferă zilnic probe ale omeniei, civismului și înaltului spirit de civilizație urbană și românească, A la Cluj.

Fiecare zi ne aduce în dar fapte, manifestări și evenimente care ne emoționează pozitiv, încredințându-ne că suntem parte a unei comunități în care omenia, bunul simț, respectul, solidaritatea și civismul sunt valori firești, naturale.

Citește mai departe...

12 Mar 2021

In atentia publicului calator !

CTP Cluj-Napoca SA informeaza publicul calator faptul ca incepand cu data de 15.03.2021, ultimele plecari din capetele de linii vor suferi modificari, respectiv vor fi ajustate. Aceste modificari sunt implementate ca urmare a noilor restrictii impuse la nivel national, deplasarea in afara locuintei fiind permisa doar in intervalul orar 05:00 – 22:00.

Pentru a consulta noile orare, va rugam sa accesati site-ul companiei la sectiunea Orare / Linii Urbane / Linii Metropolitane, dar si aplicatia Tranzy.

Va multumim pentru intelegere !


Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA

4 Mar 2021
In atentia publicului calator !

Datorita lucrarilor de reabilitare si modernizare efectuate la partea carosabila pe strada George Cosbuc, incepand cu data de 04.03.2021, statia de autobuz spre cartier Grigorescu aferenta linilor 30 si E12 -“Chios” si statia de autobuz spre centru, aferenta liniei 30 si M26 - “Hotel Sport” vor fi relocate pe Aleea Stadionului.
Va multumim pentru intelegere.

5 Feb 2021

Ca urmare a reinceperii activitatii scolare, Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA vine în sprijinul publicului calator prin suplimentarea mijloacelor de transport în comun, incepand cu data de 08.02.2021.

Citește mai departe...

5 Feb 2021

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA cu sprijinul Primarie si a Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca va relua, de luni 08.02.2021, transportul elevilor din Colonia Sopor, Dealul Fanatelor, Valea Fanatelor si Colonia Pata Rat pana in Cluj-Napoca,conform urmatoarelor plecari:

Citește mai departe...

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.