•   sugestii@ctpcj.ro
  •   0264-430917

Vanzare carduri de calatorie

Începând cu 01.03.2016 începe vânzarea cardurilor de călătorie pentru sistemul de ticketing în cadrul Biroului de Abonamente al Companiei de Transport Public de pe Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 79A. În luna martie se vor deschide şi celelalte Centre de vânzare în următoarele locaţii: Primăria Centrală, Primăria Grigorescu, Primăria Zorilor, Primăria Iris, Primăria Someşeni, Biroul de Abonamente CTP din Piaţa 1 Mai.

Începând cu 16.03.2016 începe vânzarea cardurilor de călătorie pentru sistemul de ticketing în cadrul Biroului de Abonamente al Companiei de Transport Public din Piata 1 Mai.

Începând cu 16.03.2016 călătorii pot achiziţiona carduri de transport nenominale de la automatele din staţiile: Someşul, Constanţa, Memorandumului Nord şi Memorandumului Sud.

Începând cu 23.03.2016 începe vânzarea cardurilor de călătorie pentru sistemul de ticketing în cadrul Primariei Cluj - Centrul de informare pentru cetăţeni, str. Moţilor nr. 7. De asemenea, călătorii pot achiziţiona carduri de transport nenominale de la automatele din staţiile: Opera Maghiara Est, P-ta Flora, Minerva, Calea Manastur, Primaverii, Ciobanului, Regionala CFR, P-ta Mihai Viteazu Vest, Agronomia, Izlazului, Sora, Radio Romania Cluj, I.P.Voitesti Sud, Hotel Napoca, P-ta 14 Iulie, Petuniei.

Începând cu 24.03.2016 începe vânzarea cardurilor de călătorie pentru sistemul de ticketing în cadrul Primariei Grigorescu. De asemenea, călătorii pot achiziţiona carduri de transport nenominale de la automatele din staţiile: Borsec N, A.Vlaicu, Aeroport Nord, Cămin Someşeni, Iulius Mall Est, Calvaria, Plopilor Sud, Uzinei Electrice, Zorilor, P-ţa Cipariu Est, Dunării Nord.
Începând cu 25.03.2016 călătorii pot achiziţiona carduri de transport nenominale de la automatele din staţiile: Crinului, Mălinului, Pod Traian.
Începând cu 28.03.2016 călătorii pot achiziţiona carduri de transport nenominale de la automatele din staţiile: ERS CUG, Fabrica de Bere.

Cardurile de transport se pot încărca de la orice automat disponibil.

Cardul de călătorie este un card contactless pe care se pot încărca titluri de călătorie de tip abonament, bilet şi portofel electronic la automatele stradale şi la Centrele de vânzare. Validarea este obligatorie pentru fiecare călătorie şi se face prin apropierea cardului de validator şi menţinerea lui pentru circa două secunde, până la afişarea mesajului de confirmare a validării.

În prima etapă se vor putea achiziţiona pe card bilete de timp, bilete de călătorie şi abonamente integrale valabile în Cluj-Napoca, conform listei următoare:


În viitor se vor putea achiziţiona titluri de călătorie metropolitane, precum şi cele gratuite şi cu reducere.

Călătorii vor putea achiziţiona în continuare abonamentele actuale pe suport de hârtie. Cele două sisteme vor funcţiona în paralel până la adaptarea completă a călătorilor la noul sistem de vânzare şi validare electronică a titlurilor de călătorie.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii@ctpcj.ro
0264-430917
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.