•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Buszjegy Mobilpay walleten keresztül

KKV utazási jegyvásárlás mobilPay Wallet alkalmazáson keresztül – bankkártyához társított elektronikus pénztárca segítségével történő fizetés

2015.02.16-tól, a KKV közszállítási szolgáltatásait igénybe venni kívánók, utazási jegyeiket a mobilPay Wallet Androidos és iOS-es okos telefonos alkalmazás segítségével is megvásárolhatják.. A bankkártyával történő gyors és elegáns fizetési forma kiegészíti az SMS-es fizetést, árai pedig megegyeznek az SMS-es fizetés áraival.
Bármely típusú és bárhonnan származó bankkártyával működik: Visa/Mastercard/Maestro. A technológia szabadalmaztatott és tiszteletben tartja a Visa/Mastercard biztonsági rendelkezéseit.

A mobilPay Wallet mobilalkalmazás letölthető a get.mobilpay.com oldalról vagy a plakátokon található QR kód beolvasásával. A fizetési adatokat csak egyszer kell bevezetni, az alkalmazás telepítésekor.

Ki kell választani a kívánt jegyet a „Transport” funkcióból.
A fizetés igazolását SMS-ben kapjuk meg, és az SMS-es visszaigazolás megérkezése után utazhatunk, a kiválasztott jegynek megfelelően.

Ellenőrzés esetén az SMS-ben kapott kódot kell felmutatni. A visszaigazoló kód csak azon a telefonon érvényes, amelyről a fizetés történt. A kód nem továbbítható.

Az árak azonosak az SMS-es fizetés áraival:

Jegy Ár (Euro, ÁFA nélkül)
Városi – 1 útra, 1 járatra (45 percig érvényes) 0.60 €
Városi – az összes járatra érvényes 60 percig 1.10 €
Városi – 24 órás bérlet az összes járatra 3.00 €
Metropolisz-övezeti – 40 percig érvényes a metropolisz övezetben és a városban
az összes vonalon
1.15 €
Metropolisz-övezeti – 60 percig érvényes a metropolisz övezetben és a városban
az összes vonalon
1.45 €
Metropolisz-övezeti – 80 percig érvényes a metropolisz övezetben és a városban
az összes vonalon
2.15 €
Metropolisz-övezeti – 24 óráig érvényes bérlet a metropolisz övezetben és a városban
az összes vonalon
4.50 €

A mobilPay Wallet egy NETOPIA szolgáltatás, amely a kolozsvári Közszállítási Vállalat jóvoltából használható, az SMS-es fizetési rendszer kiegészítéseképpen.

Információk az utazási árakról és szolgáltatásokról: CTP Cluj-Napoca (Kolozsvári közszállítási Vállalat), tel.: 0264-430874

Ügyfélszolgálat mobilPay Wallet: Netopia, telefon: 0215277727, www.netopia.ro
Találatok: 8611

CTP Cluj-Napoca

A Kolozsvári Közszállítási Vállalat RT. a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal alárendeltségébe tartozik. A vállalat a lakosság számára biztosít szolgáltatásokat, alaptevékenységét a Kolozsváron és a Metropolisz-övezeten belüli személyszállítás képezvén.

Hírlevél

Iratkozzon fel a legfrissebb hírekre.

Kapcsolat

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii@ctpcj.ro
0264-430917

Keresés

Ez az honlap sütiket használ. Honlapunk böngészésével Ön hozzájárul a sütik által nyert információk felhasználásához. További tudnivalók itt találhatóak.