•   sugestii [at] ctpcj.ro
 •   0264-430917
 •   ANPC

Transport public gratuit pentru elevi in anul școlar 2023-2024

Elevii inscrisi in anul scolar 2023-2024 in unitatile de invatamant preuniversitar (primar, gimnazial, liceal şi postliceal) acreditat/autorizat localizate in Municipiul Cluj-Napoca si comunele Floresti, Baciu, Apahida, Gilau, Ciurila, Feleacu, Chinteni, Aiton, Petrestii de Jos, beneficiaza de gratuitate la transportul public local si metropolitan pe tot parcursul anului scolar.

Titlurile de calatorie gratuite pentru elevi se incarca pe cardul de transport, in baza confirmarii calitatii de elev in anul scolar 2023-2024.

Incarcarea Abonamentului gratuit pentru elevi pe cardul de transport se face astfel: 

 • Elevii din clasele I-XIII care au avut abonament gratuit pe anul scolar anterior (valabil pana la   30.09.2023),  pot prelungi pe card acelasi abonament la toate AUTOMATELE din statii, inainte de expirarea abonamentului actual, adica pana la data de 30.09.2023. Deschideti instructiuni prelungire la automat  
  Dupa data de 01.10.2023 toate cardurile se vor putea incarca numai la Centrele de vanzare CTP.

 • Elevii din clasa pregatitoare vor primi la scoala cardurile de transport incarcate cu abonament gratuit, pe baza tabelelor transmise de scoli catre CTP.

 • Elevii care nu detin card de transport, l-au pierdut sau nu au avut abonament anul trecut sunt rugați să se prezinte la Centrele de vanzare carduri   cu urmatoarele documente:

  • carnetul de elev emis de unitatea de învățământ de apartenență, care conține minim următoarelele elemente: nume și prenume elev, CNP elev, adresa elev, nr matricol. Pentru elevii care nu au carnet sau nu este vizat, vom verifica electronic CNP-ul in baza de date nationala.

  • cartea de identitate în original pentru elevii de peste 14 ani, sau certificatul de naştere în copie, pe suport hârtie sau electronic, pentru elevii sub 14 ani.

  • o poza care  este necesara pentru emitere unui card nou (o putem prelua de pe carnet/CI sau de pe telefon);

  • Elevii care nu au mai avut card de transport vor prezenta pentru introducere in sistemul de ticketing dovada domiciliului si  vor descarca de pe site-ul www.ctpcj.ro sau vor completa la ghiseu Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal   semnat de elevul major/parinte/tutore.

Reamintim ca abonamentele emise pe anul scolar anterior sunt valabile pana la data de 30.09.2023.

Pentru  a evita aglomeratia la Centrele de vanzare rugam elevii sa isi incarce abonamentele pentru noul an scolar de la automate, pe parcursul lunii septembrie. 


CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.