•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Solicitare card cu abonament pentru studenți

În atenția studenților, masteranzilor și doctoranzilor din Cluj-Napoca

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunță că începând cu data de 14.10.2022, studenții, masteranzii și doctoranzii pot transmite on-line solicitările pentru emiterea Cardului de transport încărcat cu Abonament gratuit cu 120 de călătorii pe lună, valabile în Cluj-Napoca, accesând site-ul www.ctpcj.ro sau link-ul https://e-primariaclujnapoca.ro/ctp/

Cardul se va emite în câteva zile de la solicitare iar solicitanții vor fi informați pe email cu privire la data și locul de unde pot ridica cardurile de transport.

Pentru Abonamentele cu reducere și pentru reîncărcarea cardurilor emise în anii precedenți vă rugăm să vă adresați în continuare Centrelor de vânzare carduri.

Vă reamintim că Abonamentele se vor putea prelungi ulterior la Automatele din stații, cu condiția ca abonamentul de pe card să nu fi expirat. Informații găsiți la Tutorial Prelungire la Automate și la Instrucțiuni prelungirea la Automate .

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.