•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Cea mai performantă companie de transport

Compania de Transport Public Cluj Napoca (CTP) a fost desemnată drept cea mai performantă companie de transport public de persoane din România în anul 2018, într-o gală desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul Conferinței Naționale a Transportatorilor de Persoane, publici și privați.

În cadrul acestei prestigioase reuniuni profesionale, desfășurate la Cluj Napoca, la care au participat toate companiile publice și private de persoane care activează în marile orașe ale României, a avut loc și „Gala Tranzit”. În cadrul acestei ceremonii, organizată de revista cu același titlu, directorului general al CTP, dl. Liviu Neag, i s-a înmânat trofeul prin care CTP a fost desemnată „ Cel mai eficient operator de transport urban din România”, în 2018.Acordarea acestei onorante distincții pentru Compania de Transport Public de Persoane, aflată în patriomoniul Primăriei și Consiliului Local Cluj Napoca, s-a făcut în baza unei riguroase analize profesionale, care i-a cuprins pe toți operatorii publici și privați din acest domeniu vital al vieții publice românești – mobilitatea.
Criteriile în baza cărora a fost stabilită cea mai performantă și eficientă companie de transport public de persoane din România au fost următoarele:
  1. Rezultatele financiare la finalul anului 2018.
  2. Portofoliul și capacitatea materială, logistică și tehnică de a presta serviciul public/privat de transport de persoane.
  3. Nivelul modernizării flotei de transport și a serviciilor oferite călătorilor.
  4. Orientarea ecologică a companiilor și procentul mijloacelor de transport ecologice (autobuze electrice, troleibuze, tramvaie și autobuze cu motoare Euro6) din dotarea flotelor de deținute de operatorii de transport de persoane.

Precizăm că această evaluare riguroasă a vizat companiile publice și private din marile orașe ale României: Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Craiova, Baia Mare, Arad etc., cu excepția Bucureștiului, întrucât Societatea de Transport Public din Capitala României nu a participat la conferința națională și nici la procedura de analiză.

Obținerea acestei distincții este un motiv în plus pentru CTP de a continua procesul de modernizare și ecologizare, cu susținerea atât de puternică a Primăriei și Consiliului Local Cluj Napoca și-n baza strategiei noastre comune, care are drept obiectiv prestarea serviciului public de persoane la cele mai înalte standarde europene pentru a crește calitatea vieții clujenilor și locuitorilor din zona metropolitană.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.