•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Extindere servicii de transport public în comun către localitățiile Petreștii de Jos și Aiton

În atenția publicului călător !

CTP Cluj-Napoca anunță extinderea serviciilor de transport public în zona metropolitană, respectiv în Petreștii de Jos și Aiton, începând cu 6 iunie. Noile rute de autobuz, sunt:

1. UAT Petreștii de Jos – Cluj - Napoca, linia M71
2. UAT Rediu – Aiton – Cluj - Napoca, linia M61

Stația Posada va deservi ca punct de îmbarcare înspre aceste localități.

Programele de circulație au fost stabilite de UAT-urile menționate mai sus. Acestea vor fi ajustate în timp, în funcție de fluxul de călători și solicitări, pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor. Tarifele valabile pentru cele două comune sunt:
1. Pentru Petreștii de Jos – preț bilet, 15 lei, abonament lunar, 300 lei
2. Pentru Crăiești – preț bilet, 12 lei, abonament lunar, 280 lei
3. Pentru Aiton - preț bilet, 12 lei, abonament lunar 320 lei
4. Pentru Rediu – preț bilet 14 lei, abonament lunar 340 lei

Toate abonamentele conțin și o linie în Cluj-Napoca, la alegere. De asemenea, se vor putea achiziționa și bilete intracomunale la prețul de 5 lei. Toate biletele și abonamentele pot fi achiziționate din centrele de ticketing ale companiei, prin încărcare pe un card de călătorie. Biletele vor putea fi achiziționate de asemenea și prin intermediul POS-urilor din mijloacele de transport. Biletele în format de hârtie se vor putea procura de la centrul de ticketing Opera și de la șoferii autobuzelor ce vor opera pe cele două linii metropolitane.

Această inițiativă are scopul de a îmbunătăți accesibilitatea și mobilitatea acestor două comunități și vine în urma unei colaborări strânse între Primăria Cluj-Napoca, CTP Cluj-Napoca, Primăria Petreștii de Jos și Primăria Aiton.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.