•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

În atenția studenților, masteranzilor și doctoranzilor din Cluj Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunță că eliberează abonamente de transport gratuite, valabile în Cluj Napoca, pentru studenții, masteranzii și doctoranzii cu varsta sub 30 de ani, înscriși în anul universitar 2023-2024 la Universitățile din Cluj-Napoca, la învățământ cu frecvență.

Abonamentele se încarcă pe cardul de transport la Centrele de vânzare carduri ale CTP.

Pentru a evita cozile si a reduce timpii de așteptare, vă rugăm să vă programați on-line accesând butonul SOLICITARE ABONAMENTE PENTRU STUDENTI de pe site-ul nostru www.ctpcj.ro sau link-ul: https://e-primariaclujnapoca.ro/ctp/. Vă așteptăm pentru ridicarea cardului/abonamentului la data,ora si Centrul de vânzare alese, cu următoarele documente:

  • cartea de identitate
  • cardul de transport (daca detineti deja unul)
  • carnetul de student (vizat la zi dacă nu ați fost găsit în Sistemul informatic al învățământului)
  • pentru transportul metropolitan nu se acordă gratuități momentan, până la clarificarea modificărilor de ultima oră făcute de Ministerul Educației.

Ulterior veți putea reîncărca trimestrial/lunar abonamentul de la AUTOMATELE din stații, înainte de expirarea abonamentului de pe card.

Consultați lista Centrelor de vânzare carduri  

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.