•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Perturbare grafice de circulație în Florești

În atenția publicului călător !

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător din Florești că lucrările de modernizare a str. Eroilor, de dezafectare a podului de la intersecția străzii Eroilor cu strada D. Mocanu și de relocare a rețelei de gaze naturale aeriene în subteran, pe str. Cetății, au condus la supraaglomerarea traficului auto general, ceea ce afectează între orele 6:30 – 8:00 și programul liniilor metropolitane din Florești, în special liniile M21, M22 și M26 .

Ne cerem scuze pe această cale călătorilor din Florești, cu mențiunea că întârzierile din orare au cauze independente de Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA.

Vă mulțumim pentru intelegere.
Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.