•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Stație nouă pe Str. Borhanciului

Cartierul Borhanci este deservit de linia 20, linia 18 și linia M13. În ultima perioadă, în acest cartier numărul locuințelor colective tip bloc cât și locuințele individuale, au crescut semnificativ și implicit au crescut și numărul locuitorilor. Pentru a atrage un procent cât mai mare din aceștia spre transportul public, începând cu data de 17.02.2022 , Compania de Transport Public Cluj-Napoca a suplimentat programul de circulație, dublând numărul de curse pe lina 20.

A fost alocată o stație nouă acestor linii în zona intersecției cu Str. Bocskai István. Stația a fost dotată cu mobilier stradal modern, structură metalică, copertină și pereți din sticlă pentru a proteja călătorii de efectul intemperiilor și panou electronic de informare a publicului călător asupra timpiilor de sosire a autobuzelor în stație.

Asigurăm pe această cale publicul călător de preocuparea noastră permanentă de a oferi servicii de calitate prin gradul de confort si siguranță al mijloacelor de transport puse la dispoziție, dar și prin serviciile conexe precum cele de informare sau de taxare.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.