•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Vinerea Verde se extinde și în comuna Apahida

Vinerea Verde se extinde și în comuna Apahida, începând cu luna iulie 2023.

Programul Vinerea Verde, prin care călătorii beneficiază de gratuitate în fiecare zi de vineri pe toate mijloacele de transport, a fost lansat în urmă cu 2 ani de Primăria Cluj-Napoca alături de CTP Cluj-Napoca, sub sloganul “STOP! Azi mașina stă pe loc”. Obiectivul acestuia este încurajarea comunității clujene spre utilizarea mijloacelor de transport în comun, ca alternativă de mobilitate.

Din luna martie 2023, cu sprijinul Primăriei Florești, programul a fost extins și în comuna Florești. Începând cu luna iulie 2023, Primăria Apahida se alătură programului, astfel deplasarea va fi gratuită pe toate mijloacele de transport public atât dinspre Cluj spre Apahida, cât și dinspre Apahida spre Cluj, în zilele de vineri a fiecărei luni calendaristice.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.