•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917

10 Aug 2022
În atenția publicului călător !

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA face cunoscut publicului călător că, în data de 15 august 2022, transportul public în municipiul Cluj-Napoca și în Zona Metropolitană Cluj se va desfășura între orele 6:00 – 23:00, conform programului de transport pentru zilele de duminică.

Vă mulțumim.
Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

1 Aug 2022
În atenția publicului călător !

Pentru a veni în sprijinul celor care iubesc mersul pe bicicletă, în momentul de față CTP Cluj-Napoca S.A., are stabilite orare exacte de circulație ale celor 14 autobuze dotate cu suporți de biciclete. Cei care doresc, pot să cunoască exact timpul de așteptare în stație al acestor autobuze. Astfel pe linia 35 vor fi alocate 6 autobuze cu suporți, pe linia 43b vor fi alocate 4 autobuze, pe linia 46b 2 autobuze și pe linia 21, 2 autobuze. Aceste mașini vor respecta un program bine evidențiat pe site-ul companiei.

Citește mai departe...

31 Iul 2022
În atenția publicului călător !

Primăria municipiului Cluj-Napoca implementează un nou proiect pilot prin care se susține dimensiunea verde a orașului. La Piața agroalimentară Zorilor funcționează un container pentru colectarea deșeurilor provenite Reciclează 15 ambalaje și primești gratuit un bilet cu 2 călătorii pentru transportul public din ambalaje de băuturi - sticlă, plastic, aluminiu/metal. În schimbul a 15 ambalaje reciclate primești un bilet gratuit cu două călătorii pentru transportul public urban.
Citește mai departe...

18 Iul 2022
În atenția publicului călător !

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător că, începând cu data de 18 iulie 2022, se prelungește traseul liniei M42 (str. A. Vlaicu – Sânnicoară), până în Parcul industrial Nervia.

Citește mai departe...

14 Iul 2022
În atenția publicului călător !

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător că, începând cu data de 16 iulie 2022, suspendă circulația autobuzelor liniei M42 (str. A. Vlaicu – Sânnicoara), pe traseul deviat de la Pasajul Dezmir, pe str. Crișeni – str. Planoarelor – str. Feroviarilor, din cauza numărului scăzut de călători.

Citește mai departe...

4 Iul 2022
În atenția studenților, masteranzilor și doctoranzilor !

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. vă informează că beneficiați și pe perioada vacanței de abonamente gratuite sau cu reducere la transportul public. Având în vedere că de la 01.07.2022 s-au modificat prețurile și vechile abonamente de pe carduri nu mai pot fi prelungite la automate, vă invităm la centrele de vânzare carduri pentru achiziționarea noilor abonamente.

Citește mai departe...

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.