•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Bilete prin mobilPay Wallet

Bilete de transport CTP Cluj Napoca prin “mobilPay Wallet” serviciul de plata cu portofelul electronic asociat unui card bancar

Incepand din 16.02.2015 persoanele care doresc sa beneficieze de serviciile de transport public ale CTP Cluj-Napoca vor putea achizitiona biletele de calatorie prin mobilPay Wallet de pe orice smartphone cu sistem de operare Android si iOS. Aceasta metoda de plata completeaza plata prin SMS, fiind o modalitate rapida si eleganta de plata cu cardul bancar, la aceleasi preturi ca pentru plata prin SMS.
Functioneaza cu orice card bancar Visa/Mastercard/Maestro emis de orice bancă din lume. Tehnologia folosită este patentată si respectă regulile de securitate impuse de Visa/Mastercard.

Aplicatia mobilPay Wallet se instaleaza de pe get.mobilpay.com , Magazin Play sau scanand codul QR de pe afis. Se introduc datele de plata cu cardul o singura data la instalarea aplicatiei.

Se alege biletul dorit din functia Transport.
Confirmarea achizitiei se primeste prin SMS si dupa primirea confirmarii se poate calatori conform biletului ales.

Pentru control se prezinta codul primit prin SMS. Codul de confirmare este valabil strict pe telefonul mobil de la care s-a realizat plata. Acest cod nu este transmisibil.

Tarifele sunt aceleasi cu cele pentru plata prin SMS.

Accesări: 58458

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.