•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC
În atenția publicului călător !

Compania de Transport Cluj-Napoca anunță extinderea intervalului de circulație a liniei expres A1E, începând cu data de 4 mai. Astfel, prima plecare din P-ța Mihai Viteazul spre Aeroport va fi la ora 4:00, iar ultima plecare din incinta Aeroportului spre centrul orașului va fi la ora 00:00. Acest nou interval de funcționare va acoperi o mai mare parte a orarului de plecări și sosiri a zborurilor, conform ultimelor date furnizate de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca.

Noul orar poate fi consultat pe website-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil TRANZY.

În urma solicitărilor călătorilor și pentru eficientizarea serviciului de linie expres vor mai exista 2 opriri, înspre Aeroport: în stația Regionala CFR și stația Constantin Prezan. Îmbarcarea se va face doar pe prima ușă a autobuzului.

Menționăm că prin scanarea codului QR amplasat atât în interiorul mijlocului de transport cât și în stații, se pot obține informații suplimentare despre această nouă linie: achiziționarea biletului, preț, traseu, stații.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.