•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Ingyenes és kedvezményes árú bérletek tanulók számára

25 szept. 2015
Ingyenes és kedvezményes árú bérletek tanulók számára
Hirdetmény az ingyenes és kedvezményes árú, Kolozsvár területén belül érvényes bérletek kibocsátásáról, tanulók számára, a 2015-2016-os iskolai tanévben

1. A 63. sz. 2015. február 11-i Kolozsvári Helyi Tanács Határozat, többek között, az alábbi cikkelyeket szögezi le:

1. cikk: Jóváhagyja a 2015-ös évre az állami és magán iskolákban tanuló előkészítő - 8. osztályos tanulók ingyenes közszállításának támogatását a helyi költségvetésből.
2. cikk, 1. bekezdés: A kibocsátott bérletek típusai a következőek:
  • a) ingyenes utazási igazolvány két vonalra minden állami vagy magán oktatásban részesülő nappali tagozatos tanulónak, aki közszállítási járművet használ iskolába vagy iskolából vezető útvonalon;
  • b) ingyenes utazási igazolvány két vonalra minden állami vagy magán oktatásban részesülő nappali tagozatos tanulónak, akik az iskolai programon kívüli tevékenységeken vesznek részt; ezeket a rendezvényeket szervezheti iskola, sportklub, gyerekpalota, táborok és sport- turisztikai- és szabadidőközpontok megyeihatósága, illetve más kulturális intézmények, egyesületek és alapítványok.
  • c) bérlet 50%-os kedvezménnyel egy vagy két közszállítási vonalra (választás alapján),állami vagy magán oktatásban részesülő, nappali tagozatos tanulónak, azon tanulók esetében, akik az iskola közelében laknak és nem vesznek részt iskolán kívüli tevékenységeken.
2. cikk, 2. bekezdés: A tanulók legfeljebb két közszállítási vonalra kaphatnak ingyenes utazási igazolványt, amennyiben teljesülnek azon kritériumok, hogy az egyik ingyenes vonalon az iskolába közlekedik, illetve a másik ingyenes vonal az iskolán kívüli tevékenységek okán szükségeltetik.
3. cikk: A 2. cikk a) és b) pontjában leírtak szerint kiállított utazási igazolványok egy iskolai évig érvényesek.

2. Azon árvák és gyerekotthonból származóak, akik középiskolai tanulmányaikat a helyi költségvetésből támogatva végzik, a 196/2010.05.11. sz. Helyi Tanács Határozat alapjáningyenes bérletben részesülnek az összes vonalra. Ezeket havonta lehet átvenni az Opera jegyirodából és a Kolozsvári Közszállítás Vállalat székhelyéről.

CTP Cluj-Napoca

A Kolozsvári Közszállítási Vállalat RT. a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal alárendeltségébe tartozik. A vállalat a lakosság számára biztosít szolgáltatásokat, alaptevékenységét a Kolozsváron és a Metropolisz-övezeten belüli személyszállítás képezvén.

Hírlevél

Iratkozzon fel a legfrissebb hírekre.

Kapcsolat

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii@ctpcj.ro
0264-430917

Keresés

Ez az honlap sütiket használ. Honlapunk böngészésével Ön hozzájárul a sütik által nyert információk felhasználásához. További tudnivalók itt találhatóak.