•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Felhasználási feltételek

A www.ctpcj.ro weblap összes felhasználójára érvényesek a Felhasználási feltételek. Kérjük figyelmesen olvassa el a weblap alábbiakban ismertetett Felhasználási feltételeit. Mind a weboldal elérése, mind annak meglátogatása a Felhasználói feltételek tiszteletben tartásával kell történjen, és azt feltételezi, hogy ön ezeket elfogadta.

  1. Információk a weboldalról

A Kolozsvári Közszállítási Vállalat R.T. (a továbbiakban KKV), melynek székhelye: Kolozsvár, Magyar u. (B-dul. 21Decembrie 1989), 128-130. sz., cégjegyzékének száma: J12/66/1991, C.I.F. RO 201195, a www.ctpcj.ro weblap alkotója, tulajdonosa és adminisztrátora. A www.ctpcj.ro weblap a KKV hivatalos weboldala és az a célja, hogy a KKV működését átláthatóbbá és érthetőbbé tegye. A www.ctpcj.ro a KKV jelenlegi aktivitásáról ismertet információkat.

  2. Szerzői jogok

Mind a www.ctpcj.ro weblap tartalma, mind a hozzácsatolt adatbázisok a weblap készítő KKV tulajdonát képezik.

a) Minden a KKV által közzétett információ a weboldalon (beleértve a szolgáltatások működését adott időpontokban, az útvonalakat, vonalakat, az útvonalak megrajzolásához szükséges információkat, a megállókból való indulás részleteit, információkat, fotókat, audió fájlokat, reklám bannereket) a Szerzői és szomszédos jogokról szóló 8/1996. számú törvény, a84/1998.számú védjegytörvény és az ipari rajzok és minták oltalmazásáról szóló 129/1992. számú törvény védelme alá esik. Ezen jogok tulajdonosa a KKV vagy a vállalat információ szolgáltatói.

b) Tilos a weboldal tartalmának másolása, reprodukálása, újra összeállítása, részekre bontása, forgalmazása, publikálása, kiállítása, módosítása, összetevőinek létrehozása, illetveszármaztatott termékek és teljes körű szolgáltatások létrehozása,mint ahogy a weblap tartalom bármilyen formájú kiaknázása, kivéve a magán számítógép képernyőjén való megjelenítése vagy a nem kereskedelmi, magáncélból való kinyomtatása egyes, kifejezetten ebből a célból közzétett dokumentum vagy információ esetében, azzal a feltétellel, hogy a szellemi, a felhasználási és a tulajdon jogokra vonatkozó részek érintetlenül maradnak.

c) Kiadványok vagy weblapok csak KKV feltételeinek tiszteletben tartása mellett vehetnek át információkat. Sajtóanyagok ingyenes átvétele csak legfeljebb 500 írásjel erejéig lehetséges, de anélkül, hogy az meghaladja a cikk, vagy híranyag felét, biztosítván így az információk szabad áramlását, illetve a sajtószemle jelleget. Ilyen esetekben kötelező módon idézni kell az információ forrását. A korábbiakban említetteknél nagyobb arányú tartalomátvétel, csak a jogtulajdonossal való anyagi vagy más természetű megegyezés alapján lehetséges.
Azon weblapok, amelyek a www.ctpcj.ro weblapról átvesznek tartalmat, az alábbiak szerint kell idézzék a forrást: az első bekezdés kifejezetten említi, hogy az információ forrása a KKV (pl. „a KKV szerint”, vagy bármely más azonos értelmű megfogalmazás), illetve az utolsó bekezdésben pontosít, hogy „Bővebben a www.ctpcj.ro oldalon” (vagy bármi más azonos tartalmú megfogalmazás), a www.ctpcj.ro címre mutató linkkel.

d) Amennyiben egy felhasználó azt tapasztalja, hogy a www.ctpcj.ro oldalon közzétett anyag szerzői jogokat sért, kérjük jelezze ezt üzenetben a KKV-nak.

e) A KKV, a KKV logó és a www.ctpcj.ro a Kolozsvári Közszállítási Vállalat RT tulajdonát képezi. Egyiket sem lehet használni annak írásos beleegyezése nélkül.

  3. A weblap tartalmának és felhasználási feltételeinek módosítása

A KKV, mint a www.ctpcj.ro alkotója, tulajdonosa és adminisztrátora, fenntartja magának a jogot, hogy bármelyik pillanatban, előzetes bejelentés nélkül aktualizálja a weblapon található információkat és felhasználási feltételeket. Ebből kifolyólag, arra kérjük, hogy rendszeresen látogasson el weboldalunkra, hogy láthassa az ön által elfogadott és tiszteletben tartott felhasználási feltételeket. A weblap további látogatása a módosítások konstatálása után, a módosítások elfogadását jelenti.

  4. Weblap használat és felelősségek

A www.ctpcj.ro weblap használata nincs semmilyen feltételhez kötve. A Hírlevélre való feliratkozáshoz egy érvényes e-mail cím megadása szükséges.

A felhasználó saját felelősségére használja a www.ctpcj.ro oldalt. A KKV nem felelős a weblap látogatása okán elszenvedett közvetlen vagy közvetett károkért, kiváltképpen az anyagi kárért, információ vagy program elvesztéséért, illetve anyagi veszteségért. A közzétett információkért nem vállal semmilyen természetű garanciát.

Az órarendekre, szolgáltatásokra és ezek árára vonatkozó információk a feltöltés pillanatában, vagy valamely oldal aktualizálásának időpontjában tekintendőek aktuálisaknak. Ezek csak informatív jellegűek, így nem tekintendőek a KKV szolgáltatásaira vonatkozó szerződéskötési ajánlatnak. Történhetnek hibák vagy mulasztások.

Az adminisztrátor nem vállal semmilyen felelősséget abban az esetben, hogyha valamely információk szolgáltatása késik vagy elveszítődnek, letörlődnek vagy nem elérhetőek a szerveren, bármilyen oknál fogva. Hasonlóképpen nem vállal felelősséget a weblapon található információk elvesztéséből, késéséből vagy pontatlanságából származó következményekért.

A felhasználók saját felelősségükre használják a honlapon található információkat, illetve elismerik, hogy bármely, az információk felhasználásából származó kár felelőssége alól a KKV mentesül. A közzétett információk:
- csak általános jellegűek;
- nem föltétlenül teljesek, helyes vagy aktuálisak
- tartalmazhatnak olyan más honlapokra vezető linkeket, amelyek tartalma fölött a KKV-nak nincs semmilyen hatalma és amelyekért nem vállal semmilyen felelősséget

A KKV fenntartja a jogot, hogy a felhasználók hozzáférését a www.ctpcj.ro honlap tartalmához részben vagy teljesen korlátozza.

  5. Magánélet és információgyűjtés

A www.ctpcj.ro tiszteletben tartja az érvényes román törvényeket, nevezetesen a személyek oltalmazásáról - a személyes adatok feldolgozása és szabad forgalma terén- szóló 677/2001-es törvényt, illetve a személyes jellegű adatok feldolgozásáról és a magánélet oltalmazásáról, az elektronikus hírközlés szektorában, szóló 506/2004-es törvényt.

A bejelentkezés vagy adatkérelem esetében az Ön által megadott adatok fontosak a törvények betarthatóságának érdekében. Az anonim bejelentkezések nincsenek figyelembe véve, egyből rangsorolva lévén. Ugyanakkor, az adatok fontosak a felhasználók értesítése érdekében: az aktuális hírekről, versenyekről vagy promóciós kampányokról.

Biztosítjuk, hogy mindent megteszünk az Ön által megosztott információk biztonságos felhasználása érdekében, a román törvény előírásainak megfelelően.

A KKV nem fog nyilvánosságra hozni semmilyen, az egyén azonosítására alkalmas információt harmadik fél részére a felhasználó határozott hozzájárulása nélkül. Ugyanakkor, azokban az esetekben, amikor a törvény kifejezetten előírja azt, a KKV nyilvánosságra hozhat az egyén azonosítására alkalmas információkat, az illetékes hatóságok kérésére, vagy amikor az szükséges a KKV érdekeinek és jogainak a megvédéséhez. Következésképpen, akkor amikor meglátogatják a www.ctpcj.ro oldalt és arra kérik, hogy megossza adatait, adatait kizárólag a KKV-vel fogja megosztani, leszámítva azon eseteket, amikor a szolgáltatott információ vagy szolgáltatás egy másik weblappal partnerségben van felajánlva.

A 677/2001-es törvény értelmében hozzáférési és közbelépési joga van az adatokra nézve, illetve jogában áll nem alávetni magát valamely egyéni döntésnek és joga van az igazságszolgáltatáshoz fordulni. Ugyanakkor ellenezheti személyes adatai feldolgozását és kérheti adatai törlését. Ezen jogok gyakorlása érdekében a KKV-hez fordulhat írásos, keltezéssel és aláírással ellátott kérvényben.

  6. Kéretlen reklámüzenetek

A www.ctpcj.ro felajánlja a lehetőséget, hogy feliratkozzon Hírlevelünkre, megadván e-mail címét. Ugyanakkor lehetőségében áll bármelyik pillanatban leiratkozni ezen szolgáltatásunkról, úgy az e-mailkeben megtalálható linken, mint a www.ctpcj.ro weblapon keresztül. Bármely a www.ctpcj.ro által küldött üzenettel kapcsolatos problémát, kérjük jelezzen a sugestii [at] ctpcj.ro e-mail címen, és megpróbálunk minél rövidebb idő alatt megoldással szolgálni.

  7. Reklámozás és más felek által szolgáltatott tartalmak

Bizonyos a www.ctpcj.ro weblapon közzétett tartalmak harmadik fél részéről lehetnek szolgáltatva, amennyiben a KKV megfelelő szerződéses viszonyban áll ezekkel. Ugyanakkor a www.ctpcj.ro weblapon belül reklámfelületek is lehetnek, amelyeket harmadik felek reklámaival töltenek fel. A www.ctpcj.ro nem felelős semmilyen mértékben a harmadik felek által szolgáltatott tartalmakért, attól függetlenül, hogy azok reklám tartalmak, vagy sem. Hasonlóképpen, a www.ctpcj.ro nem vonható felelősségre az weblapról linkelt külső weboldalakon található tartalomért. Attól a pillanattól kezdve, hogy ezekre a weboldalakra látogattak, már nem találhatóak a ww.ctpcj.ro weboldalon és így a látogatott weboldalfelhasználási feltételeit kötelesek tiszteletben tartani.


Ezen rendelkezések összhangban vannak a hatályban lévő román törvényekkel. Ezen dokumentum kikötéseinek megszegése a KKV jogainak sértését jelenti és a szabálysértő személy polgári jogi, közigazgatási jogi, adott esetben, akár büntetőjogi felelősségét vonhatja maga után.
Találatok: 6381

CTP Cluj-Napoca

A Kolozsvári Közszállítási Vállalat RT. a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal alárendeltségébe tartozik. A vállalat a lakosság számára biztosít szolgáltatásokat, alaptevékenységét a Kolozsváron és a Metropolisz-övezeten belüli személyszállítás képezvén.

Hírlevél

Iratkozzon fel a legfrissebb hírekre.

Kapcsolat

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii@ctpcj.ro
0264-430917

Keresés

Ez az honlap sütiket használ. Honlapunk böngészésével Ön hozzájárul a sütik által nyert információk felhasználásához. További tudnivalók itt találhatóak.