•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Termeni și condiții ctpcj.ro

Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului www.ctpcj.ro sunt aplicabile pentru toţi utilizatorii. Va rugăm sa citiţi cu atenţie Termenii si condiţiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Accesul / vizitarea acestui site de către dumneavoastră se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceştia şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

  1. Informaţii despre site 

Compania de Transport Public Cluj-Napoca (numită în continuare CTP) cu sediul în Cluj-Napoca, B-dul. 21Decembrie 1989, nr. 128-130, înregistrată la Registrul Comerţului cu numarul J12/66/1991, C.I.F. RO 201195, are calitatea de autor / proprietar / administrator al site-ului www.ctpcj.ro. www.ctpcj.ro este site-ul oficial al CTP şi este destinat asigurării unei mai mari transparenţe şi bunei înţelegeri a activităţii CTP. www.ctpcj.ro cuprinde informaţii despre CTP şi activitatea curentă a acesteia.

  2. Proprietatea intelectuală

Conţinutul şi design-ul  www.ctpcj.ro, cât şi bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea CTP care este autorul site-ului şi sunt protejate prin legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. In cazul informaţiilor şi conţinutului postat de utilizatori înregistraţi sau terţe părţi ori parteneri pe site-ul  www.ctpcj.ro, dreptul de autor şi responsabilitatea asupra acestora aparţin in totalitate celor care au publicat acele informaţii. În cazul conţinutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menţionarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.

Continutul  www.ctpcj.ro se adresează pentru utilizarea dumneavoastră personală, iar acţiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din parteaCTP:
a. indepărtarea insemnelor care identifica dreptul de autor al www.ctpcj.ro asupra conţinutului;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea CTP
c. reproducerea sau stocarea conţinutului, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei, dacă scopul acestei activităţi este unul comercial.

Este interzisă orice utilizare a conţinutului www.ctpcj.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Cererile de utilizare a conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

In condiţiile în care consideraţi că un anumit conţinut aflat pe site-ul www.ctpcj.ro încalcă drepturile dumneavoastră de proprietate intelectuală, dreptul la viaţa privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteţi rugat să trimiteţi un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în care să semnalaţi aceste aspecte pentru a permite administratorilor site-ului să acţioneze în conformitate cu dispoziţiile legale.

  3. Modificări ale continuţului site-ului şi ale Termenilor şi condiţiilor de utilizare

CTP în calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.ctpcj.ro îşi rezervă dreptul de a schimba si actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum şi Termenii si conditiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. Datorita acestui fapt, vă rugăm sa vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii si condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi. Continuarea utilizării site-ului după efectuarea acestor modificări presupune acceptarea în totalitate a acestor modificări.

  4. Navigare şi responsabilităţi

Navigarea pe site-ul www.ctpcj.ro nu este condiţionata. Accesul dumneavoastra la serviciul de Newsletter necesita înregistrarea dumneavoastră cu o adresa validă de e-mail.

Utilizatorul foloseşte site-ul www.ctpcj.ro pe riscul propriu. CTP nu este responsabil pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultate din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.

Informaţiile asupra produselor, serviciilor şi preţurilor acestora corespund la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite de CTP. Erori sau omisiuni pot interveni.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, utilizatorii acceptă ca CTP va fi absolvit de orice răspundere. Informaţia oferită:
- este exclusiv de natură generală;
- nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
- poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora CTP nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate.

CTP îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul conţinut al www.ctpcj.ro.

  5. Viaţa privată şi informaţii colectate

www.ctpcj.ro respectă legislaţia română în vigoare, în speţă Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

In cazul solicitărilor de date sau a sesizărilor, datele oferite de dumneavoastră sunt importante pentru respectarea prevederilor legislative în domeniu. Sesizările anonime nu sunt tratate, fiind automat clasate. De asemenea datele sunt importante pentru informarea utilizatorilor cu privire la noile ştiri apărute, participarea la concursuri ori participarea la campanii promoţionale desfăşurate de CTP.

In momentul în care primim informaţiile transmise de dumneavoastră, vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia română în vigoare.

CTP nu va dezvălui nici un fel de informaţie identificabilă personal despre utilizatorii săi către terţe părţi fără a primi mai întâi consimţământul expres al utilizatorilor în această privinţă. In acelaşi timp, CTP poate dezvălui informaţii identificabile personal atunci când legea prevede expres acest lucru, când sunt cerute de o autoritate competentă sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor şi intereselor CTP. In concluzie, atunci când accesaţi www.ctpcj.ro şi sunteţi rugat să ne dezvăluiţi informaţii despre dumneavoastră, veţi dezvălui aceste informaţii doar CTP, cu excepţia cazului când serviciul sau informaţia respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la CTP.

  6. Mesaje comerciale nesolicitate

www.ctpcj.ro vă dă posibilitatea abonării la newsletter-ul nostru prin simpla introducere a adresei dumneavoastra de e-mail. De asemenea, veţi avea posibilitatea să vă dezabonaţi în orice moment de la acest newsletter, atat printr-un link din fiecare email trimis, cât şi pe pagina de pe www.ctpcj.ro. Pentru orice probleme tehnice legate de mesajele trimise de www.ctpcj.ro, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi vom rezolva problema cât de curând posibil.

  7. Publicitatea şi conţinutul furnizat de alte părţi

Anumite părţi ale conţinutului publicat pe www.ctpcj.ro pot fi furnizate de terţe persoane cu care CTP are relaţii contractuale în acest sens. De asemenea, în interiorul conţinutului www.ctpcj.ro pot fi incluse secţiuni publicitare în care se vor afiţa mesaje publicitare ale unor terţe persoane. www.ctpcj.ro nu este responsabil în nici o măsură asupra conţinutului furnizat de terţe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.ctpcj.ro nu este responsabil de conţinutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul său. Atunci când accesaţi aceste site-uri, vă aflaţi implicit în afara site-ul www.ctpcj.ro şi aveţi obligaţia de a respecta termenii şi condiţiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.


Aceste reguli sunt în conformitate cu legislaţia română în vigoare. Incălcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor CTP şi poate atrage răspunderea civilă, contravenţională sau, după caz, penală a persoanei în culpă. Conflictele apărute în legătură cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre soluţionare instanţelor judecătoreşti.
Accesări: 7237

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.