•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Bilete cu card bancar contactless

Solutie de plata cu card bancar contactless a titlurilor de calatorie in interiorul mijlocului de transport

Informații complete privind achiziționarea și utilizarea titlurilor de călătorie CTP găsiți AICI  .
Solutia Contactless reprezinta o solutie de plata cu card bancar ce are la baza tehnologie contactless EMV. Solutia tehnica este dedicata transportului in comun , pentru accesul calatorilor la nivelul mijloacelor de transport, autobuze , tramvaie si troleibuze.

Avantaje pentru clienti:
  • rapid si comod
  • metoda sigura de plata: la efectuarea platii clientul realizeaza singur tranzactia
  • reduce preocuparea pentru asigurarea cash-ului necesar
  • metoda moderna de plata


* Incepand cu 25 mai 2021, aparatul nu mai emite chitanta

Tranzacția este confirmată de mesajul “APROBAT”, afișat pe ecranul verde al validatorului. Aprinderea succesivă a celor 4 leduri ale validatorului confirmă citirea corectă a datelor de pe card și inițierea tranzacției. Dacă ecranul terminalului devine roșu și este afișat mesajul “DECLINAT”, tranzacția nu a fost aprobată, iar călătoria trebuie achitată prin modalități alternative.

Validările multiple pot fi efectuate doar prin alegerea opțiunii dedicate,apasand pe butonul de pe POS, astfel că nu există riscul validărilor multiple prin apropierea accidentală de validator a cardului bancar.

Controlorii de bilete pot constata dacă plata călătoriei a fost efectuată, la echipamentul la care a fost validat cardul bancar, prin verificarea ultimelor 4 cifre ale cardului, care vor fi comunicate de călător.

Accesări: 83616

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.