•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Persoane cu dizabilităţi

Persoane cu dizabilităţi Persoane cu dizabilităţi Persoane cu dizabilităţi

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. dispune de două microbuze special adaptate pentru transportul persoanelor cu handicap locomotor grav şi a însoţitorilor acestora . Microbuzele sunt dotate cu o rampă acţionată electric cu ajutorul căreia persoanele aflate în cărucioare pot fi urcate şi coborâte din autovehicul .
Programele de transport şi traseele sunt stabilite la început de an şcolar de Direcţia de Asistenţă Socială si Medicală în colaborare cuCTP Cluj-Napoca SA, pe baza cererilor formulate de asociaţiile, fundaţiile şi ONG-urilor cu activitate în domeniul protecţiei drepturilor persoanelor cu dizabilităţi.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.