•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

19 Iun 2024

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. cere scuze publicului călător din Florești pentru disfuncționalitățiile înregistrate în programul de circulație al mijloacelor de transport datorate lucrărilor de reparații la rețelele de utilități publice în partea carosabilă pe raza U.A.T Florești, strada Avram Iancu - zona ONCOS și lucrărilor de modernizare în zona Restaurant Il Milaneze.

Vă mulțumim pentru înțelegere.
Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

6 Iun 2024
În atenția publicului călător !

În Municipiul Cluj-Napoca transportul public este considerat o opțiune realistă într-un sistem de mobilitate durabilă.

Pentru a îmbunătăți gradul de mobilitate al locuitorilor din cartierul Între Lacuri, începând cu data de 07.06.2024 va fi operațională o nouă linie de transport, Linia 57, care va face legătura între cartierul Între Lacuri și cartierul Gheorgheni.

Traseul este următorul:

Citește mai departe...

24 Mai 2024

În atenția publicului călător!

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. informează locuitorii din localitatea Mera că, începând cu data de 27.05.2024, traseul liniei M34 va fi prelungit cu înca o stație până în zona stadionului. Astfel, accesul locuitorilor din zona de nord a localității Mera va fi îmbunătățit, distanța de parcurs a călătorilor până la prima stație fiind redusă cu 750 m sens ( 1,5 km dus/intors).

În noul capăt de linie, Primăria Baciu a amenajat bucla de întoarcere prin asfaltare și marcaj corespunzător pe carosabil precum și mobilierul stradal compus din refugiu tip copertină.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

17 Mai 2024
În atenția publicului călător !

Compania de Transport Public Cluj-Napoca informează publicul călător că o nouă linie de transport în comun va fi operațională, începând cu data de 20.05.2024, care va deservi locuitorii cartierului Dâmbul Rotund. Această implementare vine ca răspuns la solicitările exprimate de locuitorii acestui cartier, pentru a avea acces mai facil la transportul public și implicit la îmbunătățirea mobilității urbane. Linia 56 va face legătura între cartierul Dâmbul Rotund, Piața Gării și Piața Mihai Viteazul.

Traseul noi linii, precum și stațiile aferente sunt următoarele:

Citește mai departe...

16 Mai 2024

În atenția publicului călător!

Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță locuitorii din zona Soporului că, începând cu data de 17.05.2024, vor beneficia de serviciu de transport în comun, prin prelungirea traseului liniei 44, ca urmare a solicitărilor exprimate. Prin urmare, traseul liniei 44 va fi următorul:

Citește mai departe...

10 Mai 2024
În atenția publicului călător !

Compania de Transport Cluj-Napoca informează locuitorii cartierului Cluj Due, apartinând UAT Chinteni că, începând cu data de 13.05.2024, linia M39 va avea alocată suplimentar o stație amplasată în centrul cartierului, respectiv pe strada Oltului.

Citește mai departe...

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.