•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

În atenția pensionarilor și a persoanelor vârstnice din Cluj-Napoca

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. invită ȋncepând cu data de 08.11.2023 toţi pensionarii, persoanele vârstnice și cetăţenii de onoare cu domiciliul ȋn Cluj-Napoca la Centrele de vânzare carduri pentru emiterea Abonamentelor de transport pentru anul 2024.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. pune la dispoziţie 11 Centre de vânzare și reȋncărcare carduri cu orar prelungit, pentru emiterea cardurilor noi și reȋncărcarea celor existente și 61 de Automate de la care din 01.12.2023 pânâ ȋn 31.12.2023 se vor putea prelungi Abonamentele pentru anul 2024. Instrucțiunile se vor găsi pe fiecare Automat, la loc vizibil, și pe site-ul nostru www.ctpcj.ro unde veți putea viziona tutorialul (filmul) cu toţi pașii de efectuat.

Se acordă următoarele abonamente:
- Abonament gratuit pe toate liniile pentru:
a) persoanele vârstnice definite conform art. 1 alin (4) din Legea nr. 17/2000 și pensionarii ale căror venituri pe cuponul de pensie la rubrica „Total drepturi” sunt de pana la 2.500 lei;
b) persoanele vârstnice definite conform art. 1 alin (4) din Legea nr. 17/2000 care au împlinit vârsta de 70 ani, indiferent de cuantumul pensiei;
c) cetățenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca.

- Abonament gratuit pe 1 linie, pentru: persoanele vârstnice definite conform art. 1 alin (4) din Legea nr. 17/2000 și pensionarii ale căror venituri pe cuponul de pensie la rubrica „Total drepturi” sunt cuprinse între 2.501 lei și 2.750 lei.

* Pentru pensionarii încadrați în gradul I de invaliditate, care au dreptul, în afara pensiei, la o indemnizaţie pentru însoţitor, în cuantum fix (care se regăsește pe cuponul de pensie în expresia ”S.fixă” = Sumă fixă), se vor lua în considerare doar veniturile înregistrate pe cuponul de pensie la rubrica ”pensie” (conform prevederilor art. 77, alin. (1) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările și completările ulterioare) și nu veniturile înregistrate la rubrica ”Total drepturi”.

Documentele necesare la Centrele de vânzare carduri sunt următoarele, (fără copii):
- Cardul de transport emis ȋn anii anteriori
- Carte de identitate ȋn original- domiciliul ȋn Cluj-Napoca
- Pentru pensionarii cu vârsta sub 70 de ani: Cupon de pensie sau Decizia de pensionare din luna curentă sau anterioară; Decizia medicală pentru pensionarii de boală; Decizie de pensie de urmaș;

Primul card (pentru cei care nu au avut nici un card de transport) se va emite pe loc, gratuit.
Lista centrelor de vânzare carduri  

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.