•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Suplimentare număr mijloace de transport în Florești

În atenția publicului călător din Florești !

În contextul lucrărilor de modernizare a str. Eroilor din Florești, de dezafectare a podului de la intersecția străzii Eroilor cu strada D. Mocanu și de relocare a rețelei de gaze naturale aeriene în subteran pe str. Cetății, au condus la supraaglomerarea traficului auto general, ceea ce afectează și programul liniilor metropolitane din Florești, în special liniile M21, M22 și M26 .

În acest sens Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA a suplimentat numărul mijloacelor de transport utilizate pe liniile de Florești, iar împreună cu intervenția Primăriei și a Poliției Locale Florești s-a reușit reducerea intervalelor cu blocaje din traficul auto general.

Cu toate acestea între orele 06:30 – 07:15, distanța parcursă de autobuzele liniilor M 21 și M 26 între stația de capăt Cetatea Fetii și stația Poligonului se realizează în 50 – 70min. Pentru reducerea timpului de așteptare și preluarea călătorilor se vor introduce începând cu data de 19/09/2022 un număr de 4 autobuze pe linia M26 cu plecare din stația Primăria Florești S la orele: 6:33, 6:40, 6:47 și 6:54, iar pe linia M21 vor fi introduse 3 autobuze cu plecare din zona fostei ferme de pe strada Cetății la orele: 6:30, 6:40, 6:50.

Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați paginile și programele de circulație ale celor 2 linii pe site-ul companiei: www.ctpcj.ro la secțiunea ORARE / linii metropolitane.

Ne cerem scuze pe această cale călătorilor din Florești, și dorim să reasigurăm publicul călător de faptul că deși întârzierile din orare au cauze independente de Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A., vom căuta împreună cu autoritățile publice locale soluțiile optime în vederea îmbunătățirii transportului public.

Vă mulțumim pentru intelegere.
Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.